Menu
Your Cart

Όροι & Προϋποθέσεις

Καλώς ήρθατε στο www.sodi.gr.


Όροι χρήσης ηλεκτρονικού καταστήματος SODI e-shop:
Ο δικτυακός τόπος www.sodi.gr, αποτελεί το νέο μας ηλεκτρονικό κατάστημα έκθεσης και διάθεσης προϊόντων μέσω διαδικτύου, της ατομικής επιχείρησης : Σοφία Δουβή, εμπορία & πώληση ειδών οικιακής χρήσης, με τον διακριτικό τίτλο “SODI”, η οποία εδρεύει στον Πειραιά, επί της οδού Αγίου Κωνσταντίνου 13, ΑΦΜ:052775466, ΔΟΥ: Α Πειραϊά.
Ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας: info@sodi.gr .
Τηλεφωνική γραμμή εξυπηρέτησης του ηλεκτρονικού καταστήματος: 210.4115710.
Παρακαλούμε πριν την περιήγηση στην ιστοσελίδα μας και πριν οποιαδήποτε συναλλαγή σας, διαβάστε προσεκτικά τους όρους και τις προϋποθέσεις του ηλεκτρονικού μας καταστήματος “SODI”, το οποίο φιλοξενείται στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.sodi.gr.
Μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας και να κάνετε χρήση των υπηρεσιών μας, ΜΟΝΟ εφόσον αποδέχεστε πλήρως τους όρους και τις προϋποθέσεις που αναφέρονται.
Βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε με όσα αναγράφονται στους όρους και τις προϋποθέσεις, δεδομένου ότι η περαιτέρω χρήση και η περιήγησή σας στην ιστοσελίδα www.sodi.gr, συνεπάγεται την ρητή και ανεπιφύλακτη συγκατάθεση και συναίνεση σας με αυτούς.
Το κατάστημα “SODI”, διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς ή να ανανεώνει τους παρόντες όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών που γίνονται μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος όποτε το κρίνει αναγκαίο και χωρίς προειδοποίηση.


ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
Κατά την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας www.sodi.gr για να πραγματοποιήσετε την παραγγελία σας, θα σας ζητηθούν κάποια προσωπικά σας στοιχεία, όπως το πλήρες ονοματεπώνυμό σας, η διεύθυνση στην οποία θα αποσταλούν τα προϊόντα, το τηλέφωνό σας (σταθερό ή κινητό) και η ηλεκτρονική διεύθυνση ταχυδρομείου(e-mail).
Στην περίπτωση που η συναλλαγή σας πραγματοποιηθεί μέσω πιστωτικής κάρτας θα σας ζητηθούν, ο αριθμός της πιστωτικής σας κάρτας, η ημερομηνία λήξεως καθώς και ο τριψήφιος κωδικός ασφαλείας ο οποίος αναγράφεται στο πίσω μέρος της κάρτας σας. Τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας δεν αποθηκεύονται σε αποθηκευτικά μέσα της εταιρείας κατά τη διάρκεια που πραγματοποιείται η συναλλαγή αλλά σε ασφαλή αποθηκευτικά της τράπεζας Πειραιώς, εξασφαλίζοντας υψηλό επίπεδο ασφαλείας.
Εξαίρεση αποτελεί η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, για την οποία παρέχετε ρητά τη συναίνεσή σας στην εταιρεία, προκειμένου να τη χρησιμοποιήσει για την αποστολή ενημερωτικού υλικού προσφορών και νέων προϊόντων.
Τα δεδομένα αυτά, επεξεργάζονται από την εταιρεία μας τηρώντας την εφαρμογή του νόμου 7Α παρ.1 (β) Ν.2472/1997, προκειμένου να υλοποιηθεί η παραγγελία που δόθηκε από τον πελάτη και με κανέναν τρόπο δεν θα αποκαλυφθούν, δημοσιοποιηθούν ή πωληθούν σε τρίτους, εκτός αν κινηθεί η διαδικασία που ορίζει η νομοθεσία περί άρσης του απορρήτου (Ν.2225/1994) ή τυχόν υποχρεώσεις που απορρέουν από την εθνική εφαρμογή της οδηγίας 24/2006.
Προϋπόθεση για να προβείτε σε παραγγελία είναι να έχετε ενηλικιωθεί και να έχετε δικαιοπρακτική ικανότητα σύμφωνα με τον νόμο.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ
Η τήρηση του απορρήτου θεωρείται αυτονόητη. Οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση καρτών γίνονται με την ασφάλεια της τράπεζας Πειραιώς.


ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ
Η ιστοσελίδα www.sodi.gr, είναι ο επίσημος διαδικτυακός τόπος της εταιρείας “SODI”. Όλο το περιεχόμενο και ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας, συμπεριλαμβανομένων των λογοτύπων, των κειμένων, των γραφικών, των σχεδίων, των παρεχόμενων υπηρεσιών και προϊόντων αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της εταιρείας “SODI”.


ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ
Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.sodi.gr, θέτει προς πώληση τα προϊόντα σύμφωνα με τους παρόντες όρους χρήσης και την ισχύουσα νομοθεσία και δεν φέρει ουδεμία εγγύηση σχετικά με την διαθεσιμότητα των προϊόντων, αλλά δεσμεύεται για την έγκαιρη ενημέρωση των πελατών για την περίπτωση της μη διαθεσιμότητάς τους.


ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Η “SODI” δεσμεύεται ως προς την πληρότητα και την εγκυρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται στην ιστοσελίδα της www.sodi.gr, τόσο όσον αφορά στην ύπαρξη ουσιωδών χαρακτηριστικών που κατά περίπτωση περιγράφονται για κάθε προϊόν που διαθέτει, όσο και για την ακρίβεια των στοιχείων που αφορούν στις παρεχόμενες από το ηλεκτρονικό κατάστημά της www.sodi.gr, υπηρεσιών, υπό την επιφύλαξη τυχόν τεχνικών ή τυπογραφικών λαθών, που έχουν διαφύγει της προσοχής ή έχουν προκύψει ακούσια ή λόγω διακοπών λειτουργίας της ιστοσελίδας εκ λόγων ανωτέρας βίας.
Οι διάφορες προσφορές προϊόντων που εμφανίζονται στο ηλεκτρονικό κατάστημα, ισχύουν πάντοτε μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων εμπορευμάτων.
Σε όλες τις τιμές που αναγράφονται συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.(24%). Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.sodi.gr, επιφυλάσσεται του δικαιώματός του να αναπροσαρμόζει τις τιμές χωρίς την υποχρέωση να ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό.
Για οποιαδήποτε διευκρίνιση παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.


ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Η διαδικασία παραγγελίας στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.sodi.gr, είναι εύκολη και ασφαλής. Επιλέγετε το ή τα προϊόντα που επιθυμείτε, πατώντας το “καλάθι αγορών”.
Στη συνέχεια θα σας ζητηθούν όνομα, επώνυμο, e-mail, τηλέφωνο, διεύθυνση, πόλη, Τ.Κ., περιφέρεια ή νομό. Σημειώστε ότι τα πεδία με τον αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.


ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
Η πληρωμή της παραγγελίας σας μπορεί να γίνει με τους παρακάτω τρόπους:

 • Με χρέωση της πιστωτικής ή χρεωστικής σας κάρτας (Visa, MasterCard, Maestro). Η χρώση της κάρτας σας θα γίνει την ημέρα που θα σας αποσταλούν τα προϊόντα που έχετε επιλέξει.
 • Αντικαταβολή με την παράδοση, με χρέωση 1€ τα οποία αφορούν στο κόστος διαχείρισης της αντικαταβολής και είναι επιπλέον των εξόδων μεταφοράς.
 • Κατάθεση ή μεταφορά σε τραπεζικό λογαριασμό, συμπεριλαμβανομένου του κόστους μεταφορών. Στην περίπτωση αποστολής χρημάτων από άλλη τράπεζα, παρακαλούμε όπως τσεκάρετε “ΕΞΟΔΑ ΕΝΤΟΛΕΑ” και όχι “αμφοτέρων ή αποδέκτη”, διότι παραλαμβάνουμε το έμβασμα με χαμηλότερη αξία από την πραγματική του προϊόντος και δεν θα μπορεί να αποσταλεί η παραγγελία σας. Τα τραπεζικά έξοδα των εμβασμάτων επιβαρύνουν αποκλειστικά και μόνο τον πελάτη.
 • Μετρητά και παραλαβή από το κατάστημά μας: Sodi, Αγίου Κωνσταντίνου 13, Πειραιάς, τηλ.210.4115710.Λογαριασμοί e Banking - Κατάθεση
ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
Αριθμός Λογαριασμού : 6276 136807 746
IBAN : GR 22 0171 2760 0062 7613 6807 746
Δικαιούχος : Σοφία Δουβή

ALPHA BANK
Αριθμός Λογαριασμού : 2120 0200 2002 179
IBAN : GR 56 0140 2120 2120 0200 2002 179
Δικαιούχος : Σοφία Δουβή


Η παραγγελία σας θα εκτελεστεί μόλις εμφανιστεί το ποσό κατάθεσης στον τραπεζικό λογαριασμό που έχετε επιλέξει. Μπορείτε επίσης να μας στείλετε ένα e-mail με την ημερομηνία κατάθεσης, τον αριθμό παραγγελίας και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας. Στην περίπτωση που δεν έχει γίνει κατάθεση εντός 2 εργάσιμων ημερών, η παραγγελία ακυρώνεται.


ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
Εφόσον έχετε ολοκληρώσει όλα τα παραπάνω βήματα, η παραγγελία σας επιβεβαιώνεται από το σύστημα και ενημερώνεστε αυτοματοποιημένα για τη λήψη της. Κατά τη διάρκεια της επεξεργασίας της παραγγελίας σας, είναι πιθανό να λάβετε κάποια email για την πρόοδο της.


ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
Αν επιθυμείτε την ακύρωση της παραγγελίας σας ή μέρους αυτής, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε άμεσα μαζί μας, μέσω e-mail στη διεύθυνση info@sodi.gr.
H παραγγελία σας έχει τη δυνατότητα να ακυρωθεί μέχρι τη χρονική στιγμή που θα σας ενημερώσουμε για την αποστολή της. Αν η παραγγελία σας έχει ήδη αποσταλεί, παρακαλούμε να περιμένετε την παραλαβή της και στη συνέχεια επικοινωνήστε με το κατάστημά μας με mail, για να ζητήσετε την επιστροφή της. Εδώ πρέπει να σας πούμε ότι τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν εσάς.
Έχετε το δικαίωμα να υπαναχωρήσετε από τη σύμβαση και να επιστρέψετε το ή τα προϊόντα που έχετε αγοράσει, εντός επτά (7) ημερών από την ημέρα παραλαβής τους με υποχρέωση τα έξοδα επιστροφής του ή των προϊόντων.
Αν δεν επιθυμείτε αλλαγή σε προϊόν αλλά επιστροφή χρημάτων, τότε αυτή θα πιστωθεί σε λογαριασμό που θα μας υποδείξετε και θα ενημερωθείτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση που μας έχετε δηλώσει.
Σας ενημερώνουμε ότι το προϊόν θα πρέπει να επιστραφεί σε άριστη κατάσταση και με όλα τα συνοδευτικά παραστατικά του, χωρίς να έχει αποσφραγισθεί, λειτουργήσει ή να έχει παραβιαστεί η συσκευασία του. Η κατάσταση του προϊόντος θα ελεγχθεί. Επιστροφές χρημάτων δεν γίνονται, για τα προϊόντα που επιστρέφονται και δεν πληρούν τους όρους επιστροφής της εταιρείας.
Σας προτείνουμε να στείλετε τα προϊόντα με κούριερ ή συστημένα. Η εταιρεία δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε απώλεια ή καταστροφή των προϊόντων κατά την μεταφορά τους προς επιστροφή.
Τα έξοδα αντικαταβολής δεν επιστρέφονται.


ΟΡΟΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ
Είναι απαραίτητο να μας στείλετε e-mail στη διεύθυνση info@sodi.gr, όπου θα αναφέρεται ο κωδικός παραγγελίας σας, τα προσωπικά σας στοιχεία και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας
Τα προϊόντα αλλάζονται στην τρέχουσα τιμή τους. Δεν γίνονται αλλαγές σε προϊόντα που είναι σε προσφορά.
Σας ενημερώνουμε ότι το προϊόν θα πρέπει να επιστραφεί σε άριστη κατάσταση, χωρίς να έχει αποσφραγιστεί, λειτουργήσει ή να έχει παραβιαστεί η συσκευασία τους και με όλα τα συνοδευτικά παραστατικά του. Η κατάσταση του προϊόντος θα ελεγχθεί πριν γίνει η αντικατάστασή του. Αλλαγές δεν γίνονται, για τα προϊόντα που επιστρέφονται και δεν πληρούν τους όρους επιστροφής της εταιρείας.
Επιστροφές χρημάτων δεν γίνονται, για τα προϊόντα που επιστρέφονται και δεν πληρούν τους όρους επιστροφής της εταιρείας.
Επίσης, μπορείτε να επιστρέψετε το προϊόν στο φυσικό μας κατάστημα και να κάνετε επιτόπου την αλλαγή σας.
Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε εντός επτά (7) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που θα τα παραλάβετε.
Στις αλλαγές δεν γίνεται επιστροφή χρημάτων.
Τα έξοδα αντικαταβολής και αποστολής δεν επιστρέφονται.
Σας προτείνουμε να στείλετε τα προϊόντα με κούριερ ή συστημένα. Η εταιρεία δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε απώλεια ή καταστροφή των προϊόντων κατά την μεταφορά τους προς επιστροφή..


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ & ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ - ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Συνεργαζόμενη Ταχυμεταφορική εταιρεία : ΕΛΤΑ Courier
   

 • Οι παραγγελίες που αποστέλλονται τις εργάσιμες ημέρες Δευτέρα έως Παρασκευή 08.00π.μ.- 14.00μ.μ., εκτελούνται και προωθούνται στην ΕΛΤΑ Courier την ίδια ημέρα, εφόσον το προϊόν είναι διαθέσιμο.
 • Οι παραγγελίες που αποστέλλονται τις εργάσιμες ημέρες Δευτέρα έως Παρασκευή μετά τις 14.00μ.μ., εκτελούνται και προωθούνται στην ΕΛΤΑ Courier  την επόμενη ημέρα.
 • Οι παραγγελίες που αποστέλλονται τις ημέρες Σάββατο, Κυριακή και αργίες θα εκτελούνται και θα προωθούνται στην ΕΛΤΑ Courier  την επομένη πρώτη εργάσιμη ημέρα καθώς κατά τη διάρκεια αυτών των ημερών δεν γίνονται αποστολές.


Σύμφωνα με τα παραπάνω:

 •         Αποστολές εντός Αττικής: Παράδοση την επόμενη εργάσιμη ημέρα.
 •         Αποστολές εκτός Αττικής: Παράδοση σε 1-2 εργάσιμες ημέρες.
 •         Αποστολές σε δυσπρόσιτες περιοχές: Παράδοση σε έως 3 ημέρες.
 •         Αποστολές στο εξωτερικό: Κατόπιν συνεννόησης.

                                                                                                                              
ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Έξοδα Αποστολής Παραγγελίας Εσωτερικού

 • 3€ για αποστολές εντός Ελλάδος
 • Αποστολή με αντικαταβολή στις παραπάνω χρεώσεις συν 1€ για τα έξοδα αντικαταβολής, Πανελλαδικά.
 • ΔΩΡΕΑΝ έξοδα αποστολής για αγορές άνω 35€ εντός Ν. Αττικής.
  Εξαιρούνται τα μικροέπιπλα, όπου τα μεταφορικά θα υπολογίζονται κατόπιν συνεννόησης.
 • ΔΩΡΕΑΝ έξοδα αποστολής για αγορές άνω των 35€ εκτός Ν. Αττικής.
  Εξαιρούνται τα μικροέπιπλα, όπου τα μεταφορικά θα υπολογίζονται κατόπιν συνεννόησης.
 • ΔΩΡΕΑΝ παραλαβή από το κατάστημά μας.
 • ΔΩΡΕΑΝ συσκευασία δώρου

Στις αναγραφόμενες τιμές συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α.24%


Το φυσικό κατάστημά μας λειτουργεί : Δευτέρα, Τετάρτη, Σάββατο  : 10.00 - 15.00
Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή : 10.00 -15:00

                                                   17:30-20.30

Διεύθυνση καταστήματος Αγίου Κωνσταντίνου 13, Πειραιάς, Τ.Κ.18532
Αν θελήσετε να παραλάβετε κάτι εκτός των παραπάνω ωρών, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλ. 210.4115710


Έξοδα Αποστολής Παραγγελίας Εξωτερικού
Κατόπιν συνεννόησης
Όλες οι αγορές προπληρώνονται με πιστωτική-χρεωστική κάρτα ή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.
Στην περίπτωση που η αποστολή της παραγγελίας δεν είναι εφικτή λόγω ανωτέρας βίας (καιρικά φαινόμενα, απεργίες, ελλείψεις κ.ο.κ.) θα υπάρχει επικοινωνία μέσω τηλεφώνου ή e-mail.
Σε κάθε περίπτωση, παρακαλούμε μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.


ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΑΡΜΟΔΙΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ
Η παρούσα σύμβαση διέπεται από το Ελληνικό Δίκαιο και αποκλειστικά αρμόδια για την επίλυση διαφορών που προκύπτουν από τέτοιου είδους συμβάσεις είναι τα δικαστήρια της Αθήνας.